Een goed onderhouden hulpmiddel biedt veiligheid en betere zorg


Service_DSC_0080

De beste zorg bieden op een veilige en efficënte manier! Een doelstelling waar iedere zorgverlener zich voortdurend voor inzet. Maar wat als uw tillift of douchestoel het laat afweten tijdens de drukke ochtendpiek? Stress en fysieke klachten laten dan meestal niet lang op zich wachten.


Vermijd deze frustraties door uw hulpmiddelen goed en regelmatig te laten onderhouden. Volgens de regelgeving (NEN-EN-ISO-10535 en NEN7506) en de fabrieksprotrocollen dient het onderhoud van medische hulpmiddelen te worden uitgevoerd door vakbekwame servicetechnici die daartoe specificiek zijn opgeleid. Het gebruik van originele onderdelen vormt hierbij de basis.

Wil je meer weten over de geldende regelegeving betreffende medische hulpmiddelen en het belang van goed onderhoud? Bekijk dan de informatie op onze website via onderstaande link en neem de status van uw hulpmiddelen onder de loep. Het loont absoluut de moeite om bij het onderhoud van uw hulpmiddelen even stil te staan! Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Vrijblijvend voorstel onderhoudscontract