Geslaagde test met de Wellness Nordic Relax Chair


Vandaag, op Wereld Alzheimer Dag, werd de Wellness Nordic Relax Chair in meerdere zorginstellingen in België en Nederland getest. De stoel geeft cliënten met dementie een unieke en rustgevende zintuiglijke ervaring.

IMG_1495-b.png


Op deze bijzondere dag was de accountmanager ter plaatse om de voordelen van de stoel uit te leggen. Van de vele positieve reacties die we vandaag ontvingen, lichten we er graag één uit.

In Ipse de Bruggen uit Zwammerdam, een verpleeghuis uit de gehandicaptenzorg, is de stoel zowel door begeleiders als bewoners enthousiast onthaald en met plezier uitgetest. Een van de bewoners vond het heerlijk om heen en weer te wiegen en genoot zichtbaar van de muziek. Een andere bewoner die doorgaans veel stress ervaart, kwam volledig tot rust. Zijn gebalde vuisten ontspanden en zelfs na de sessie van 20 minuten wilde hij graag nog even blijven liggen.

Wilt u uw cliënten deze unieke ervaring ook laten beleven? Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact op met uw accountmanager.

>>  meer informatie over de Wellness Nordic Relax Chair